Ceviche med grapefrugt

Ingredienser

250 g torskefisk, i filet

(f.eks. torsk eller lange)

¾ dl limesaft (2-3 lime)

1 pink grapefrugt

1-2 tsk. finthakket jalapeño

(eller grøn chili)

Salt

Tilbehør

Sprøde tortillachips

Ceviche er det nye sort – også i DK! Denne er frisk og skøn med grapefrugt i. Og selv om det kan virke skørt, bliver det endnu bedre af at spise den med chips til! Husk altid, at fisk, du skal spise rå, skal have været frosset ned.

Forret til 4

Sådan gør du

Hak fisken groft, og vend den med limesaft. Skræl grapefrugten, pil al den hvide hinde af, så du har de skønne, små, lyserøde lameller tilbage, som du kan pille fra hinanden med fingrene. Vend dem i din ceviche og smag til med chili og salt. Servér straks med sprøde chips til. TIP Er du så heldig at have friske majstortillas, kan de nemt steges til sprøde chips i lidt olie. Ellers prøv endelig med hvedetortillas. Det smager såååå godt!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide