[single_post_category_name]

Yndlings Cæsarsalat med råsyltede vanilje-pære

Josephine Malene er kvinden bag bloggen A Tasty Love Story. Missionen med bloggen er visuelt at vise og inspirere til at lave lækre, anderledes og ofte sundere alternativer til alt det vi elsker, samt bruge alle de råvarer der omgiver os! Har du fx prøvet at tilsætte sød kartoffel til din yndlings brownie?

_____


Til 2 portioner.

Note: Hvis jeg er doven eller har travlt, så springer jeg syltningen af pærerne over, og nøjes med at bruge tynde skiver af friske og sprøde pærer.

Sådan gør du

I en lille skål blandes honning, æblecider eddike og vanilje. Fjern kernehuset fra pæren og skær den derefter i tynde skiver. Vend derefter pæreskiverne rundt i lagen og lad dem ligge og trække – vend rundt i det ca. hver 10. min.
Riv eller skær rugbrødet ud i mundrette bider. Vend det i olie, salt og peber. Rist det derefter i ovnen ved 175 grader i 10-15 min, indtil croutonerne er sprøde og dufter dejligt.
Hæld alle ingredienserne til dressing i en blender, og blend det hele sammen indtil du har en cremet homogen dressing. Dette kan også gøres i en skål med en stavblender. Sæt derefter dressingen på køl indtil den skal bruges.
Kylling brysterne steges på en varm pande i en smule olie og krydres med salt og peber. Når de er gennemstegte fjernes de fra panden og sættes til side. Brug nu samme pande til at stege serrano skinken sprød.

Skyld hjertesalaten grundig og dup den derefter tør med en viskestykke. Riv hjertesalatbladene i grove stykker og fordel i 2 skåle. Tilsæt derefter pære, kylling, parmesan flager og tranebær og vend forsigtigt det hele rundt med hænderne. Top nu hele herligheden af med nødder, rug-croutoner og serrano skinke. Som prikken over i’et fordeles den dejlige dressing over hele salaten.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide