Aftensmad

Julet andesalat med tang & agurk

Julet andesalat med tang & agurk
Ingredienser

2 andebryster a 300 g.

1 appelsin

2 spsk. honning

2 spsk. friskrevet ingefær

3 spsk soja

1 nip chiliflager 

1 lille bundt koriander

3 skoleagurker eller 1 almindelig 

1 bakke ærteskud

6 spsk sweet chilisauce 

3 ark nori tang

3 spsk. ristede sesamfrø

Marie Melchior arbejder som foodstylist og madskribent, og ved siden af har hun bloggen Maries Køkken, hvor hun deler ud af sine skønne opskrifter og giver tips og inspiration. Selv siger hun at bloggen er hendes lille kulinariske helle, hvor hun både inspireres og inspirerer andre. Med smukke billeder og den ene appetitlige og lækre opskrift efter den anden, er der masser at blive både sulten, lækkersulten og ikke mindst inspireret af. 

_____

Er ideel som forret eller til julefrokosten! Det er en nem og hurtig opskrift. Pift salaten op med edamamebønner  for at gøre salaten mere fyldig og mættende.

Til 4-6 personer.

Sådan gør du

Rids skindet på andebrysterne. Skyl appelsinen og riv soja sammen med chiliflager. Læg andebrysterne i en frostpose og hæld marinaden i posen. Slå en knude på posen og læg posen på køl i et par timer eller gerne mere. Tænd ovnen på 200 gr. Læg andebrysterne i en bradepande. Steg dem i   Lad andebrysterne trække i 10 minutter før de skæres i tynde skiver. Skyl agurkerne og halver dem. fjern kernerne. Skær agurken i skiver. Læg skiver af andebryst på 6 små tallerkner. Drysærteskud og koriander. Snit nori-tang fint. Pynt med fintsnittet nori-tang og sesamfrø.

 LÆS OGSÅ: Sådan laver du nem julemad

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *