Lækre tyrkiske kartoffel-grøntsagsdeller

Ingredienser

3 mellemstore kartofler

En lille potte dild

En lille potte persille

1 stk forårsløg

2 dl revet ost (mindre kan også gøre det)

2 æg

3 spsk mel

½ tsk. chilipulver/flager

ca. 1 tsk salt

ca. 1 tsk peber

I denne uge kigger vi på bloggen 2 Verdener. Bag bloggen står den 30-årige aarhusianer Esra Alici Pedersen, gift med Uffe og mor til snart 3. Esras mission er at forene det bedste fra familielivet og karrieren, fra dagligdag og fest – og ikke mindst bedste fra det danske og tyrkiske køkken.

Her bringer vi opskriften på hendes super-lækre grøntsagsdeller, (jeg har prøvet dem – de er forrygende), et meget fint bud på en meatfree Monday ret.

Se mere og læs Esras fine betragtninger om livet som mor med ambitioner, det at vokse op med to kulturer i hjertet og generelt kloge tanker om livet på www.2verdener.dk

______

Sådan gør du

Kruspersille, og dild i små potter, som man kan få i supermarkedet, smager ikke af så meget. Jeg bruger næsten altid bredbladet persille og dild, som man kan købe i den lokale grønthandler, da det smager af mere. I så fald brug ca. 3-4 stilke af hver).

Kartoflerne rives på den grove side og væden vrides fra. Dild, persille og forårsløg hakkes fint og vendes i kartoflerne sammen med æg, revet ost og krydderier.

Til sidst blandes mel i. Hæld lidt olie på panden og form dejen til flade frikadeller (ca. 1 cm) med en spiseske på panden. Steg ved svag varme indtil de får en gylden farve.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

First Impression

Ingredienser2 dele hindbær gin 4 dele frugtig rosé 8 dele hyldeblomst tonic   GARNISH Hindbær I denne weekend løber Copenhagen Rosé Festival af stablen. Har

Vind: Romantisk læsning til din sommer!

Vind romantisk bogpakke! Hvilken genre er bøgerne, du kan vinde?*KrimiBiografiRomanceNavn:*Adresse:* Vej By Postnr. E-mail* Telefon* Δ Annonce i samarbejde med Gyldendal Hvem elsker ikke en