Grillet hjertesalat med birkes-vinaigrette & radiser

Ingredienser

4 små hjertesalat

En lille håndfuld radiser

Vinaigrette

1 spsk. Dijonsennep

1 tsk. honning

2 spsk. hvidvinseddike eller æblecider-eddike

1 dl ekstra jomfruolivenolie

1-2 spsk. blå birkes

 Et drys havsalt

Ja, man kan faktisk spise salat varm! Grillet sådan her, får en et blødt og let røget ydre, men bevarer det sprøde indre. Den knasende vinaigrette er super-dejlig til!

Sådan gør du

Varm en grillpande rigtig godt op, skær den nederste del af stokken af og del salathovederne over på langs. Læg salaten med den skårne side nedad og grill salaten nogle minutter, til den får grillstriber, derefter vendes salaten og griller et par minutter på den anden side. Tag salathovederne af og læg dem på et fad. Lav vinaigretten ved at røre sennep med honning, eddike og birkes og dryp derefter olien i lidt ad gangen. Smag vinaigretten til med salt og hæld den over de lune grillede salathoveder. Skær radiserne i tynde skiver og drys dem over. Server!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være