[single_post_category_name]

Lynstegt grønkål med solsikkekerner

Super enkel, super god! Grønkålen har så godt af lige at blive vendt på en skoldhed pande. Det tager det kradse ud af konsistensen, og giver en skøn smag. Drys med ristede solsikkekerner, et drys salt og olivenolie og lidt eddike, så har du vupti en rigtig dejlig ret!

LÆS OGSÅ: Lun kålsalat med krydret kylling

 

Sådan gør du

Varm en pande op ved middelvarme og hæld solsikkerkerne på

Lad dem riste til de er gyldenbrune og duftende, ryst panden jævnligt, så varmen fordeles

Tag kernerne af panden

Varm panden yderligere op og svits grønkålen et par minutter, så den får en dybgrøn farve og klasker ganske let sammen

Dryp de to skefulde olivenolie på panden, mens grønkålen er på

Den skal svitses, ikke koges, så lad den få lidt farve, den (grønkålen) må gerne branke lidt

Fordel kålen på et fad, drys med lidt salt og dryp med olie og eddike

Drys solsikkekernerne over og server med det samme

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide