Super enkel, super god! Grønkålen har så godt af lige at blive vendt på en skoldhed pande. Det tager det kradse ud af konsistensen, og giver en skøn smag. Drys med ristede solsikkekerner, et drys salt og olivenolie og lidt eddike, så har du vupti en rigtig dejlig ret!
LÆS OGSÅ: Lun kålsalat med krydret kylling
Sådan gør du
Varm en pande op ved middelvarme og hæld solsikkerkerne på
Lad dem riste til de er gyldenbrune og duftende, ryst panden jævnligt, så varmen fordeles
Tag kernerne af panden
Varm panden yderligere op og svits grønkålen et par minutter, så den får en dybgrøn farve og klasker ganske let sammen
Dryp de to skefulde olivenolie på panden, mens grønkålen er på
Den skal svitses, ikke koges, så lad den få lidt farve, den (grønkålen) må gerne branke lidt
Fordel kålen på et fad, drys med lidt salt og dryp med olie og eddike
Drys solsikkekernerne over og server med det samme