Aftensmad

4 sprøde & smagfulde salater

4 sprøde & smagfulde salater
Facts


Skønne salater & vidunderligt tilbehør

– Køb den her –

Skønne, sprøde, smagfulde og ikke mindst inspirerende salater og andet velsmagende lækkert tilbehør. Det er noget vi alle elsker. Blogger Emma Martiny er en yderst produktiv og talentfuld dame, og nu er hun udkommet med bogen “Skønne salater og vidunderligt tilbehør”.

“Skønne salater & vidunderligt tilbehør” er Emmas bud på sund og lækker mad, der kan laves af enhver. Hun deler sine bedste opskrifter på tilbehør, der kan give måltiden et ekstra pift, salater der er sunde og smagfulde og ikke mindst sunde og flotte desserter, der kan afslutte enhver middag med måde.

Squash Chévre Chaud

Blomkåls-couscous med smag af sommer

Vandmelonsalat med feta

Sprøde squashbånd med parmesan

 

Se mere på emmamartiny.dk

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *