[single_post_category_name]

Blomkåls-couscous med smag af sommer

Blomkåls-couscous er finthakket blomkål. Den smager godt både rå eller ristet og passer perfekt som en grøn variation til retter, hvor man normalt ville bruge almindelig couscous, ris eller andre kornprodukter. I denne salat mikses blomkåls-couscousen blandt andet med jordbær og rucola, hvilket giver salaten den skønneste smag af sommer, mens avocado og feta giver et lækkert, cremet modspil til de friske bær og rucolaens skarpe smag.

Sådan gør du

Hak blomkålen fint i en foodprocessor, til konsistensen minder om couscous eller ris. Tilsæt kun lidt blomkål til maskinen ad gangen, ellers kan det være svært at få det hakket jævnt. Skyl og slyng rucolaen, og bland den sammen med blomkåls-couscousen i en stor skål. Pres limesaft og hæld olivenolie over skålen som en dressing. Kværn også salt og peber over, og vend godt rundt. Skær forårsløget i tynde, skrå skiver, og skær kødet fra avocadoerne i tern. Skyl, rens og nip jordbærrene, og skær dem i skiver. Rist mandlerne gyldne på en tør, varm pande, og hak dem groft. Vend forårsløg, jordbær, avocado og mandler i salaten, men gem en smule til at komme på toppen som pynt inden servering. Smuldr osten over salaten, og vend

forsigtigt rundt. Anret salaten i en skål eller på et stort salatfad, pynt med den sidste håndfuld ingredienser, og servér.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide