[single_post_category_name]

Go Green Curry: Nem, sund & lækker aftensmad

Jeg har altid været meget glad for grøntsager og frugt. Jeg tror ikke der findes en grøntsag jeg ikke bryder mig, (det skulle da lige være okra), og jeg elsker at få serveret skønne grønne retter, at blive inspireret af de utallige dygtige grøntsagskokke jeg kender, elsker alsidigheden, konsistenser der spænder fra sprød til blød til cremet, farverne, smagene… Men på trods af dette, er det faktisk sjældent vi får rene vegetariske måltider herhjemme. Måske fordi min søn efterfølgende altid spørger, hvornår skal vi have rigtig aftensmad!! Little carnivore… Men åååh, hvor kan sådan en skøn curry dog være henrivende. Smørbløde blomkålsbuketter, møre kartofler og cremede kikærter omsluttet af den lækreste fyldige karry. Det er så godt. Udover at smage godt, er den også super sund. God for dig, god for miljøet og god for pengepungen. Whats not to like?!!

Til 4 personer.

Sådan gør du

Smelt olien i en sauterpande eller en gryde og tilsæt hvidløg, ingefær og gurkemeje og svits nogle minutter. Tilsæt karry og lad det svitse med et minuts tid. Tilføj kartofler, gulerødder og blomkål sammen med citrongræs, limeblade og tilsæt vand så det kun lige dækker grøntsagerne. Lad dem simre ved lav varme i ti minutter og tilsæt så kokosmælken, limesaft og rørsukker. Lad retten simre til grøntsagerne er møre. Tilsæt kikærterne og lad dem varme op og smag til med salt, der skal nok omtrent en teskefuld til, men smag dig frem. Server retten som den er eller med vilde ris til. Evt. med et drys frisk koriander.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide