Squash-chévre chaud

Ingredienser

1 squash

1 rulle Sainte Maure

gedeost

1 stor gulerod

½ rødløg

100 g babyspinat

25 g pinjekerner

Honning-sennepvinaigrette

2 spsk. olivenolie

1 spsk. hvidvinseddike

1 tsk. dijonsennep

1 tsk. honning

Salt & friskkværnet peber

Chèvre chaud-salaten er et af mine sikre valg på menukortet, når frokosten skal indtages på en fortovscafé i solen. Her har jeg skiftet brødet ud med skiver af squash og givet de små skiver med ristet gedeost selskab af en frisk salat, en klassisk, velbalanceret vinaigrette og ristede pinjekerner. Frokost til 2 personer – forret til 4.

Sådan gør du

Skær squashen i tynde skiver på ½ cm, og drys med salt og peber. Placér skiverne på en beklædt bageplade, og bag dem i ovnen i 10 minutter ved 200 grader. Top squash-skiverne med skiver af gedeost, og rist dem yderligere 10 minutter i ovnen, indtil gedeosten er gylden og sprød i overfladen. Fjern skrællen fra guleroden, og skræl den hele vejen igennem til lange, tynde bånd. Skær rødløget i helt tynde skiver, skyl og slyng spinaten, og rist pinjekernerne. Ryst ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over spinat, rødløg og gulerodsstrimler. Vend godt rundt, og top salaten med de lune squash-gedeostskiver og ristede pinjekerner inden

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være