Suppe med frikadeller

Ingredienser

1¼ dl fin bulgur

250 g hakket oksekød

1 tsk. chili

1 tsk. mynte

2 skalotteløg

½ dl persille

1 tsk. salt

2 tsk. tomatpuré

25 g smør

1-2 dl hvedemel

2 liter grøntsags- eller

kyllingebouillon

250 g forkogte kikærter

2 forårsløg

4 stilke blegselleri

Til ca. 4-6 portioner.

Sådan gør du

Hak skalotteløg og persille meget fint. Bland det med bulgur, hakket oksekød, chili, mynte, salt, tomatpuré og smør. 

Tag en bageplade frem, for den med bagepapir, og drys med en anelse mel. Form farsen til små minifrikadeller, og læg dem på det meldryssede bagepapir. Drys også mel jævnt oven på frikadellerne, så de ikke klistrer sammen. Ryster du bagepladen fra side til side, kan du også på denne måde fordele melet rundt mellem dem.

Kog bouillonen op i en gryde, og læg dine frikadeller ned i suppen. Tilsæt de forkogte kikærter, snit selleri, og tilsæt også disse.

Servér varm, drysset med fintsnittet forårsløg.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og