Sprøde grønkålschips med sesam, soya & chili

Ingredienser

400 g frisk grønkål

2 spsk olivenolie

2 spsk. ristet sesamolie

½ tsk fint havsalt

4 spsk. sort eller almindelig sesamfrø

2 spsk. soyasauce

1/2 tsk. tørrede chiliflager

Fra tid til anden får jeg sådan lyst til noget knasende, salt og spicy, og så er det at jeg laver disse dejlige grønkålschips. I hvert fald en gang imellem. De smager simpelthen så godt, og jeg elsker at give den godt gas med både chili og sesam, det giver ekstra smag og knas.

Sådan gør du:

Skær den grove stilk fra kålen af og vend med resten af ingredienserne. Bred kålen ud på en bageplade med bagepapir under og bag chipsene i 40 minutter ved 100˚. Tiden i ovnen kan variere fra ovn til ovn, så kig til dem en gang imellem. De skal være helt sprøde, og det gør ikke noget, hvis de bliver en smule brune i kanten, når de ristes. Spis dem når de er kølet af, eller opbevar dem i en lufttæt beholder. Husk dog på, at det er chips som let smuldrer, så opbevar dem med lidt køkkenrulle imellem lagene, ellers risikerer du at de bliver til pulver.

LÆS OGSÅ: Vores hverdags-favorit: Spaghetti bolognese

LÆS OGSÅ: Jordskokke-rødbedesuppe med ristede hasselnødder & citron-yoghurt

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt