[single_post_category_name]

Marineret spicy kylling

Denne kylling er super saftig og har den lækreste krydrede og let spicy smag. Den er helt forrygende sammen med fladbrøden – med en håndfuld friske krydderurter og en enkel yoghurt- dressing vil du ikke ønske dig mere.

Sådan gør du

Bank kyllingen let med en kagerulle eller en kødhammer. Det bryder fibrene og gør kyllingen mere mør og i øvrigt bedre til at optage marinaden. Skær kyllingen i strimler og vend den godt rundt med alle de øvrige ingredienser. Lad den hvile tildækket i køleskabet i en times tid, minimum en halv. Varm en pande eller wok godt op, hæld lidt olivenolie på og steg kødet i 4-5 minutter, eller indtil det er akkurat mørt. Drys med koriander og server med det samme. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide