Aftensmad

Marineret spicy kylling

Marineret spicy kylling
Ingredienser

(6 personer)

500 g fersk kyllingebryst

1 spsk. sød paprika

1 knivspids røget paprika, kan undlades

1/4 tsk. stødt koriander

1/2 tsk. stødt kardemomme

1 spsk. stødt spidskommen

1 lille drys chilipulver

Saften fra 1 stor citron

1/2 dl olivenolie

1 strøget tsk. salt

Frisk koriander

Denne kylling er super saftig og har den lækreste krydrede og let spicy smag. Den er helt forrygende sammen med fladbrøden – med en håndfuld friske krydderurter og en enkel yoghurt- dressing vil du ikke ønske dig mere.

Sådan gør du

Bank kyllingen let med en kagerulle eller en kødhammer. Det bryder fibrene og gør kyllingen mere mør og i øvrigt bedre til at optage marinaden. Skær kyllingen i strimler og vend den godt rundt med alle de øvrige ingredienser. Lad den hvile tildækket i køleskabet i en times tid, minimum en halv. Varm en pande eller wok godt op, hæld lidt olivenolie på og steg kødet i 4-5 minutter, eller indtil det er akkurat mørt. Drys med koriander og server med det samme. 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *