Marineret spicy kylling

Ingredienser

(6 personer)

500 g fersk kyllingebryst

1 spsk. sød paprika

1 knivspids røget paprika, kan undlades

1/4 tsk. stødt koriander

1/2 tsk. stødt kardemomme

1 spsk. stødt spidskommen

1 lille drys chilipulver

Saften fra 1 stor citron

1/2 dl olivenolie

1 strøget tsk. salt

Frisk koriander

Denne kylling er super saftig og har den lækreste krydrede og let spicy smag. Den er helt forrygende sammen med fladbrøden – med en håndfuld friske krydderurter og en enkel yoghurt- dressing vil du ikke ønske dig mere.

Sådan gør du

Bank kyllingen let med en kagerulle eller en kødhammer. Det bryder fibrene og gør kyllingen mere mør og i øvrigt bedre til at optage marinaden. Skær kyllingen i strimler og vend den godt rundt med alle de øvrige ingredienser. Lad den hvile tildækket i køleskabet i en times tid, minimum en halv. Varm en pande eller wok godt op, hæld lidt olivenolie på og steg kødet i 4-5 minutter, eller indtil det er akkurat mørt. Drys med koriander og server med det samme. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet