Yoghurtdip Lebanese Style

Ingredienser

3 dl drænet yoghurt

1/2 tsk. havsalt

Revet skal af en halv usprøjtet citron

1 håndfuld granatæblekerner

1 lille håndfuld usaltede pistacienødder

1/2 tsk. sumak, kan undlades

1 dryp god olivenolie

Hakket mynte

Den er jo nærmest så nemt, at man tror, det er løgn. Men med få ingredienser, får man alligevel en meget delikat og dejlig dip, som smager forrygende. At den så ovenikøbet er supernem, er jo bare et plus!

Sådan gør du

Rør yoghurten cremet med salt og citronskal, og bred den ud på en tallerken. Dryp med olie, og drys med sumak, pistacienødder, granatæblekerner og hakket mynte. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet