Aftensmad

Yoghurtdip Lebanese Style

Yoghurtdip Lebanese Style
Ingredienser

3 dl drænet yoghurt

1/2 tsk. havsalt

Revet skal af en halv usprøjtet citron

1 håndfuld granatæblekerner

1 lille håndfuld usaltede pistacienødder

1/2 tsk. sumak, kan undlades

1 dryp god olivenolie

Hakket mynte

Den er jo nærmest så nemt, at man tror, det er løgn. Men med få ingredienser, får man alligevel en meget delikat og dejlig dip, som smager forrygende. At den så ovenikøbet er supernem, er jo bare et plus!

Sådan gør du

Rør yoghurten cremet med salt og citronskal, og bred den ud på en tallerken. Dryp med olie, og drys med sumak, pistacienødder, granatæblekerner og hakket mynte. 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *