Stjernekokken Claus Holm har samlet 85 af sine allerbedste opskrifter, der spænder lige fra hurtige retter som fynske hotdogs til de lidt mere avancerede som flamberet oksemørbrad. Det hele er formidlet med Claus Holms helt særlige begejstring, der giver en lyst og ikke mindst inspiration til at lave den ene lækre ret efter den anden.
I bogen bliver man for første gang inviteret inden for i Holms eget madværksted hjemme på Sydfyn, der hvor ideerne til hans mad opstår. Bogen er en rejse gennem alle Holms bedste personlige retter, som han har lavet gennem et langt kokkeliv. Desuden får man hans overvejelser, omkring sin mad og måltiderne, der alle tager udgangspunkt i fire præmisser for den bedste måde at skabe det gode måltid på:
1. Smag og duft skal være i top
2. Sæsonens råvarer skal i spil
3. Visuelt skal det være smukt
4. Rester skal kunne bruges i en ret dagen efter
LÆS OGSÅ: Buddha bowl med soyastegt tofu & grønt
Vi her på ChriChri har været så heldige at få et uddrag af bogen i form af en opskrift på Moules frites med hjemmelavede fritter og estragon mayo. Se opskriften lige her.
LÆS OGSÅ: Libanesiske madbrød
Kan indeholde affiliate
Dette indlæg har 2 kommentarer
hej Claus. Kan man slet ikke lave med af fårekød.
Hej Jens-Jørgen,
Jo, man kan bestemt lave mad med fårekød. Der må findes opskrifter på nettet eller i kogebøger 🙂
Bedste hilsner,
Team ChriChri