Moules frites med hjemmelavede fritter og estragon mayo

Ingredienser

Aftensmad til 4 personer 

2 kg muslinger

2 løg 

6 små gulerødder

1/2 knoldselleri

200 g bacon 

2 fed hvidløg 

1 bdt. persille

2 citroner

1 hvedeøl 

Evt. groft brød 

Her på redaktionen er vi vilde med Moules frites med hjemmelavede fritter og estragon mayo, og specielt fordi at opskriften er så simpel. 

Rens muslingerne. Pil løgene og skær dem i både. Skræl gulerødder og skær dem i skiver. Skræl knoldsellerien og skær dem i tern. Skær baconen i tern og pil hvidløgene. Kom alle ingredienser på nær brødet i en gryde og læg muslingerne øverst. Damp muslingerne i 7-10 minutter, indtil de er åbne. Dem, der er lukkede, mår de er blevet dampet, skal smides væk. 

Du kan vælge at spise de dampede grøntsager til muslingerne eller komme muslingefonden med grøntsager over de varme muslinger. Spis evt. groft brød til retten. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide