Aftensmad

Veganske livretter 

Veganske livretter 

Veganske Livretter af

Thomas Erex 

Køb bogen her – 

Når jeg ikke lige ved, hvad jeg skal lave til aftensmad, så er det tit en god karrygryde, det bliver til. Jeg kan omsætte diverse grøntsager fra køleskabet til en lækker ret meget hurtigt med karrypasta, kokosmælk og kikærter eller linser.

Den her karrygryde er både enkel at lave og virkelig smagfuld. Jeg tilføjer ofte en masse krydderier, som jeg lige har lyst til, men her holder jeg det ret enkelt, så kan du selv lege videre. Det er altid bedst at bruge hele krydderier, som du selv tørrister og støder, men det er vist de færreste, der gør det. I stedet vil jeg opfordre dig til at prøve at gå på opdagelse i udvalget af krydderier i butikken og prøve at købe nogle andre, end du plejer.

LÆS OGSÅ: Vegansk: Livin’ la vida vegan

Hvis du har en grønthandler i nærheden, så kan du med fordel tømme krydderihylden der. Der er ofte større variation, og så er det billigt. De har tit også økologiske krydderier eller kan skaffe dem. Derudover skal du have fat i en karrypasta. Gerne flere forskellige slags. Der er mange forskellige, og igen er det grønthandleren eller den asiatiske butik, der har det største udvalg og de bedste priser. 

LÆS OGSÅ: Nemt & Sundt: Rodfrugtsbøffer i vegetarburger 

Få opskriften på Karry & Kikærter lige her

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *