2 super nemme & lækre hverdagsretter

Facts


Regnbuemad
af Signe Moesby Leth

Køb bogen her

Signe Moesby Leth er forfatteren bag ‘Regnbuemad’, som indeholder opskrifter, der alle har det tilfælles, at de er farvestrålende, sunde og fyldt med smag. Men hvad er konceptet ‘regnbuemad’ egentlig, og hvorfor er det værd at kende til? Det kan du læse nedenfor. 

LÆS OGSÅ: Den bedste gulerodskage med frosting

Det kan lyde fjollet med alle de farver og regnbuer, men der er faktisk videnskab bag. Det er nemlig sådan, at jo flere farver du finder på din tallerken, desto flere næringsstoffer er du sikret at få. For at give et eksempel, så er gule og orange frugter og grøntsager nemlig rige på vitamin A og C, og de grønne af slagsen er rige på vitamin B, E og K.

Så… ved at spise regnbuemad inkluderer du en masse forskellige farver i din kost, farver der er rige på hver deres vitaminer og mineraler, og sørger dermed helt automatisk for, at din krop får de næringsstoffer, som den har brug for. 

Bogen ‘Regnbuemad’ indeholder et hav af lækre opskrifter, med alt fra en frisk sommersalat med bær, quinoa og brombærvanilje-vinaigrette, en helbagt misomarineret blomkål eller en matche-energishake. 

Nedenfor har vi udvalgt to mega lækre opskrifter fra bogen, som kan være et perfekt bud på et let og velsmagende måltid – enten til frokost eller aftensmad. 

Spinat-madpandekager med rødbedehummus og dukkah
Få opskriften her.

Halloumi-vaffelsandwich med hummus og grillede grøntsager
Få opskriften her.

Artiklen indeholder reklamelinks.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Skøn julet Irish Coffee

Ingredienser(2 personer) 2 spk brun farin 2 tsk ahornsirup 1 knivspids revet Tonkabønne 8 cl Tullamore D.E.W. 20 cl stærk kaffe 4 tsk. letpisket flødeskum