[single_post_category_name]

Pulled pork mexi style

Sådan gør du

Bland alle krydderierne til rub’en, og gnub nakkestegen godt ind, så den er dækket over det hele. Læg den i en frysepose eller en boks med tilhørende låg, og lad den stå og trække i mindst 12 timer, gerne et døgn.

Læg stegen med saft og det hele i en stegeso, alternativt i en gryde, der kan tåle at  komme i ovnen, og dæk den så grundigt til med sølvpapir, så saften bliver inde i gryden. Sæt i en 110 grader varm ovn i 12 timer. Resultatet er det lækreste smørmøre kød, som er lige til at trevle op med en gaffel.

Lad stegen trække i gryden uden for ovnen, mens du laver salsaen og dressingen. Skær avocado, peberfrugter og tomat i mellemstore tern, og vend med limesaft og finthakket chili. Smag til med lidt salt og et lille drys sukker.

Bland alle ingredienserne til dressingen, og smag til med salt, evt. en smule sukker. Lun dine tortillaer eller fladbrød i ovnen. Jeg pakker en stor bunke ind i sølvpapir og lægger dem i en varm ovn (200 grader) i 3-4 minutter. Server fladbrødene med kødet, en god skefuld salsa, lidt sprød salat og en håndfuld af krydderurterne og et godt dryp dressing.

Det er mad for konger og dronninger!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide