[single_post_category_name]

Fettucine med kylling & cremet sauce

Estragon og fløde klæder hinanden fantastisk, fordi estragonens delikate syrlighed matcher flødens fedme rigtig godt. Her med kylling på varm friskkogt fettucine – det er dejligt!

Forberedelsestid: ca 15 minutter.

Sådan gør du

Sæt en stor gryde med vand over, tilsat 1 tsk. groft salt. Varm smørret op med olivenolien på en pande, og brun kyllingestykkerne et par minutter ved mediumhøj varme. Tag kyllingestykkerne af panden, og sæt dem til side.

Tilsæt løg, hvidløg og tomater til panden, og svits ved høj varme et øjeblik. Tilsæt piskefløde, pastavand, kylling og estragon, og kog op. Smag til med salt og friskkværnet peber, og hæld over den varme pasta. Drys med parmesan, og server med det samme.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Kaya Strusshamn Berntsen

    Hvor mange personer er opskriften lavet til? 🙂

    1. Mette Thomsen

      Hej Kaya
      Opskriften er til 4 personer 🙂 Velbekomme!
      Vh. Team ChriChri

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide