Estragon og fløde klæder hinanden fantastisk, fordi estragonens delikate syrlighed matcher flødens fedme rigtig godt. Her med kylling på varm friskkogt fettucine – det er dejligt!
Forberedelsestid: ca 15 minutter.
Sådan gør du
Sæt en stor gryde med vand over, tilsat 1 tsk. groft salt. Varm smørret op med olivenolien på en pande, og brun kyllingestykkerne et par minutter ved mediumhøj varme. Tag kyllingestykkerne af panden, og sæt dem til side.
Tilsæt løg, hvidløg og tomater til panden, og svits ved høj varme et øjeblik. Tilsæt piskefløde, pastavand, kylling og estragon, og kog op. Smag til med salt og friskkværnet peber, og hæld over den varme pasta. Drys med parmesan, og server med det samme.
Dette indlæg har 2 kommentarer
Hvor mange personer er opskriften lavet til? 🙂
Hej Kaya
Opskriften er til 4 personer 🙂 Velbekomme!
Vh. Team ChriChri