Pasta med smør & citronskal

Ingredienser

350-400 g tørret spaghetti

Saft og skal fra 1 usprøjtet citron, ca. ½- ¾ dl citronsaft

1 dl ekstra jomfruolivenolie

50 g parmesan, friskrevet

Salt og friskkværnet peber

Smør

En superenkel pastaret, som forudsætter at den spises den sekund den er færdig, friskheden er afgørende. Til gengæld tager den kun 10 minutter at lave.

Forberedelsestid: ca. 10 minutter.

Sådan gør du

Sæt en stor gryde vand over med 1 tsk groft salt. Når vandet koger tilsættes spaghettien som koges til den er al dente, ca 8-9 minutter. Imens røres citronsaften lidt ad gangen i olivenolien til konsistensen er cremet, den revne parmesan tilsættes sammen med citronskallen. Når spaghettien er færdig og vandet sigtet fra, vendes den med det samme med citronolien og lidt smør. Drys med ekstra parmesan og friskværnet peber. Server med det samme.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide