Quinoasalat med granatæble og pinjekerner

Ingredienser

(6-8 personer)

500 g quinoa, koges efter anvisningen på pakken

1 granatæble

Ca. 15 soltørrede abrikoser

1 stort bundt mynte, ca. 2 dl i hakket form

1 stort bundt bredbladet persille, ca 2 dl i hakket form

2 appelsiner

1 agurk

1 dl citronsaft

1 dl olivenolie

1 strøget tsk. salt

100 g pinjerkerner, gyldenristede

En skøn og sprudlende salat, proppet med alskens gode sager. Her er ikke sparet på krydderurterne, hvilket giver den en eminent smag, og gør den super sommerlig og frisk. Den kan spises lun eller kold.

Velbekomme!

Sådan gør du

Løsn granatæblekernerne ved at dele æblet i to, og bank let på overfladen med en træske, til de små “granater” begynder at drysse ud. Skyl agurken, del den på langs og skrab kernerne ud med bagsiden af en ske, før du skærer agurken i tynde skiver. Hak abrikoserne groft, og skyl og hak krydderurterne mellemfint. Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i tynde skiver.

Vend alle delene sammen med den forkogte quinoa sammen med halvdelen af pinjekernerne og ca. 2/3 af granatæblekernerne. Ryst dressingen sammen af olie, citronsaft og salt, og vend den rundt med salaten. Drys med resten af pinjekernerne og granatæblekernerne, lidt ekstra hakket mynte, og server.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt