Aftensmad

Nem hverdagsmad: Grønne yndlingsretter

Nem hverdagsmad: grønne yndlingsretter

Grøntsagerne er fine og sprøde netop nu, og det er bare med at få dem brugt og spist. Grønne grøntsager og frugter har et højt indhold af antioxidanter, A-vitamin, B-vitaminer, E-vitamin og K-vitamin og gavnlige stoffer, og særligt de grove kåltyper såsom grønkål er ren benzin for kroppen.

Vi kan alle have brug for lidt inspiration til mere af det grønne, og her kommer to af mine grønne yndlingsretter, som er lige så nemme, som de er gode! Server dem, som de er eller som tilbehør, de kan begge dele. Og de gør din hjerne glad og din krop smuk!

Lynstegt grønkål med solsikkekerner

Grillet hjertesalat med birkes-vinaigrette & radiser

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *