Nem hverdagsmad: Grønne yndlingsretter

Grøntsagerne er fine og sprøde netop nu, og det er bare med at få dem brugt og spist. Grønne grøntsager og frugter har et højt indhold af antioxidanter, A-vitamin, B-vitaminer, E-vitamin og K-vitamin og gavnlige stoffer, og særligt de grove kåltyper såsom grønkål er ren benzin for kroppen.

Vi kan alle have brug for lidt inspiration til mere af det grønne, og her kommer to af mine grønne yndlingsretter, som er lige så nemme, som de er gode! Server dem, som de er eller som tilbehør, de kan begge dele. Og de gør din hjerne glad og din krop smuk!

Lynstegt grønkål med solsikkekerner

Grillet hjertesalat med birkes-vinaigrette & radiser

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt