3 opskrifter til dig, der vil spise mere grønt & sundt

Facts


Plantemad
af Mia Gardum

Køb bogen her

Indeholder reklamelinks

Mia Gardum som er blogger og kogebogsforfatter, står bag bogen Plantemad. Med en kærlighed for plantebaseret kost – grøntsager, linser, bønner, frugt, nødder, korn og frø – oplevede hun en større livsglæde og energi end før. Derfor har hun samlet en masse velsmagende og veganske retter, til dig der ønsker at spise mere grønt og sundt – men som ikke nødvendigvis vil ændre livsstil.

LÆS OGSÅ: Vegansk: Mere end 100 nemme, lækre & sprudlende retter

Med bogen Plantemad, får du en masse lækre og velsmagende opskrifter, der alt sammen er plantebaseret. Du finder blandt andet opskrifter som spicy mexicansk suppe på sorte bønner, ovnbagt aubergine på bund af linser og veganske desserter såsom brownie på sorte bønner.

Hensigten med bogen er, at inspirere læseren som gerne vil spise mere grønt – både veganere som mangler inspiration, men også alle andre, som gerne vil have flere grøntsager i deres hverdag. Vigtigst af alt mener Mia Gardum er lysten: “Det er et aktivt valg, man skal træffe hver dag. Hvis jeg en dag får lyst til en hjemmebagt bolle med smør, er det helt i orden, for jeg har ikke på forhånd truffet et valg, som fordømmer mine handlinger“.

Her på redaktionen har vi været så heldig, at få et uddrag af bogen og i form af tre super lækre opskrifter. Se dem nedenfor og find opskriften på din favorit.

Spaghetti med rosenkål og citronsauce

Sprøde polenta-fritter

Grov salat med krydrede sprøde kikærter

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være