[single_post_category_name]

Dejlig varmende mad: Kødboller i cremet kokosmælksauce

Nem og dejlig trygheds-mad. Kødboller i en cremet kokosmælksauce med porrer, selleri og limeblade. Det smager super godt!

Sådan gør du

Hak løgene fint og bland med de øvrige ingredienser til kødbollerne. Rør farsen lind, og form den derefter til små kødboller. Steg kødbollerne gyldenbrune i smør. Tag dem derefter af varmen og rengør panden. Rengør porrer og bladselleri, og skær begge dele i skiver på skrå. Steg grøntsagerne bløde og medgørlige i smør, tilsæt kokosmælk og kalvekødbollerne, og lad saucen simre i 10 minutter, efter du har tilsat de øvrige ingredienser. Smag saucen til med limesaft, salt og sukker. Servér med jasmin- eller basmatiris og masser af frisk koriander.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide