Aftensmad

Kokosrejer med dip & koriander

Kokosrejer med dip & koriander
Ingredienser

Rejer

200 g rå rejer, gerne med hale

1 æg

1/2 dl kokosfibermel

1/2 dl revet kokosmel

1 tsk stødt chipotle-chili

Havsalt

2 spsk kokosolie til stegning

Dip

1 moden avocado

100 g tomater

1/2 æble

1/2 bdt koriander

Saft fra 1/2 lime

Salt og peber

Kokosrejerne er superlækre til frokost – men mindst lige så velegnede som en sund snack sammen med velkomstdrinken, når gæsterne kommer.

Til 4 personer.

Sådan gør du

Rengør rejerne, og fjern eventuelle tarme.

Slå ægget ud i en skål, og pisk det let.

Bland kokosfibermel, revet kokos, chili og salt sammen i en anden skål.

Vend først rejerne i sammenpisket æg, dernæst i kokosblandingen.

Varm kokosolie op i en pande, og steg rejerne gyldne på begge sider.

Rør avocado sammen med finthakket tomat, æble og koriander. Smag dippen til med limesaft, salt og peber.

Servér de lune rejer sammen med avocadodippen.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *