Rejer
200 g rå rejer, gerne med hale
1 æg
1/2 dl kokosfibermel
1/2 dl revet kokosmel
1 tsk stødt chipotle-chili
Havsalt
2 spsk kokosolie til stegning
Dip
1 moden avocado
100 g tomater
1/2 æble
1/2 bdt koriander
Saft fra 1/2 lime
Salt og peber
Kokosrejerne er superlækre til frokost – men mindst lige så velegnede som en sund snack sammen med velkomstdrinken, når gæsterne kommer.
Til 4 personer.
Sådan gør du
Rengør rejerne, og fjern eventuelle tarme.
Slå ægget ud i en skål, og pisk det let.
Bland kokosfibermel, revet kokos, chili og salt sammen i en anden skål.
Vend først rejerne i sammenpisket æg, dernæst i kokosblandingen.
Varm kokosolie op i en pande, og steg rejerne gyldne på begge sider.
Rør avocado sammen med finthakket tomat, æble og koriander. Smag dippen til med limesaft, salt og peber.
Servér de lune rejer sammen med avocadodippen.