Yum! Sticky Chicken Wings

Ingredienser

16 kyllingevinger

1 tsk hvide peberkorn

3 korianderrødder (kan udelades)

5 fed hvidløg

3 spsk lys soja

2 spsk mørk soja

½ tsk salt

3 spsk sukker

Sådan gør du

Læg kyllingevingerne i en stor skål. Knus peberkornene i en morter. Skrab korianderrødderne rene under rindende vand og kom dem i morteren sammen med hvidløg. Stød til en fin pasta, tilsæt lys og mørk soja, salt og sukker. Rør godt sammen, til sukkeret er opløst. Vend marinaden godt sammen med kyllingevingerne.

Marinér vingerne i et par timer eller natten over og grill eller steg dem ved 200 grader i ovnen i ca. 40 minutter. Pensl evt. et par gange undervejs med den overskydende marinade.

Servér med sød chilisauce.

LÆS OGSÅ: Den perfekte snack: Tortilla slices

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet