All-in-one veggie bowl

Ingredienser

3 spsk. olivenolie

2 mellemstore løg

2 fed hvidløg

4 stængler bladselleri

3 mellemstore gulerødder

1/2 knoldselleri

1 stor sød katrtoffel

5 mellemstore kartofler

1 tsk sød paprika

1 tsk tørret timian

2 dl hvidvin, kan undlades og erstattes med vand

ca. 200 g hakkede tomater

1 liter vand

1 spsk. god grøntsagsbouillon eller tilsvarende

100 g fuldkornspasta

Topping

4 store spsk grøn pesto

250 g drænet yoghurt

1 spsk friskrevet peberrod

olivenolie

I den evige jagt på gode, sunde, nærende og allervigtigst VELSMAGENDE hverdagsretter, så har jeg lavet denne skønne all-in-one-veggiebowl, som jeg er helt vild med! Det er nærmest som en tyk, grøntsagssuppe fyldt med alskens gode sager, påhittet med en skefuld drænet peberodsyoghurt sammen med den grønne, salte pesto er altså helt skøn. Det er sund og god comfort-food, og jeg er vild med det! Vi har allesammen brug for at få inspiration til grønne retter, for dem bør vi spise nogle flere af. For vores egen og for klimaets skyld. Hermed er en givet videre!

Til 4 personer.

Sådan gør du

Skræl og skær gulerødder, sød kartoffel og kartofler i lige store stykker. Skær enderne af bladselleriet og skær det i skiver. Svits hvidløg og løg i en gryde eller en højsidet pande i 4-5 minutter under jævnlig omrøring til løgene er bløde og transparente. Tilsæt de resterende grøntsager og tørrede krydderurter sammen med hvidvinen og hæld yderligere hakkede tomater, vand, grøntsagsbouillon på og lad retten koge under låg i 30-40 minutter, til grøntsagerne er møre.

LÆS OGSÅ: Nem hverdagsmad: Grønne yndlingsretter

Tilsæt spaghettien og lad den koge akkurat mør i ca. 10 minutter. Smag suppen til med salt og server den med den drænede yoghurt rørt med frisk peberrod, en skefuld grøn pesto og et skvæt olivenolie. Det er så godt!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet