Drikkevarer

Lemonade med hindbær & citron

Lemonade med hindbær& citron
Ingredienser

5 citroner

7 dl sukker

2,5 dl frosne eller friske hindbær

2 dl vand

En skøn forfriskende og læskende lemonade med perfekt kombi mellem hindbærrenes duftende sødme og citronernes friske syrlighed. Også super dejlig med et skvæt danskvand eller måske, mums, prosecco eller champagne. Perfekt sensommercocktail!

Ca. 6 dl ufortyndet saft

Sådan gør du

Skær skrællen af fire af citronerne, så kun frugtkødet er tilbage, og skær alle citronerne i tynde skiver – den ene altså med skallen på. Anbring citronskiver, sukker og vand i en gryde, og lad det simre, indtil alt sukkeret er helt opløst. Tilsæt hindbærrene, og lad blandingen koge op og derefter småkoge yderligere ca. fem minutter. Hæld blandingen igennem en sigte og hæld på et helt rent, skoldet glas. Blandes i forholdet 1:3 eller efter smag med enten vand eller danskvand.

Læs også: Appelsinjuice med granatæblesaft

Læs også: Ginger ale med mynte & lime

Læs også: Grøn powerjuice

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *