Appelsinjuice med granatæblesaft

Dette er jo strengt taget ikke en opskrift, siden den består af to ingredienser og bare skal blandes sammen. Jeg synes bare, at lige præcis de her to smage er så dejlige sammen – for ikke at tale om det gode kick af c-vitamin, du ƒår forærende. Ekstra bonus er granatæblets høje indhold af polyfenoler = antioxidanter, som har en inflammatorisk virkning.
Ingredienser

6 store appelsiner

2 granatæbler 

Dette er jo strengt taget ikke en opskrift, siden den består af to ingredienser og bare skal blandes sammen. Jeg synes bare, at lige præcis de her to smage er så dejlige sammen – for ikke at tale om det gode kick af c-vitamin, du ƒår forærende. Ekstra bonus er granatæblets høje indhold af polyfenoler = antioxidanter, som har en inflammatorisk virkning.

Giver ca. 4 glas juice 

Sådan gør du

Pres saften af appelsiner og granatæbler hver for sig. Hæld appelsinjuicen i glas med is, og hæld forsigtigt granatæblesaften i en tynd stråle over. På den måde får du det smukke marmorerede look.

Læs også: Lemonade med hindbær & citron

Læs også: Ginger ale med mynte & lime

Læs også: Grøn powerjuice

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har