Ginger ale med mynte & lime

Ginger ale er en af mine absolut favoritdrikke. Skarp, sød, parfumeret, syrlig og læskende. Denne her hjemmelavede version med syrlighed og masser af aroma fra limefrugterne og myntens friske pust er ganske enkelt fortryllende. Det er ren salighed på en varm sommerdag serveret med masser af is og en håndful friske mynteblade.
Ingredienser

Ca. 100 g frisk ingefær

2 citroner

2 lime

200 g lyst rørsukker

1 håndfuld friske mynteblade

Ginger ale er en af mine absolut favoritdrikke. Skarp, sød, parfumeret, syrlig og læskende. Denne her hjemmelavede version med syrlighed og masser af aroma fra limefrugterne og myntens friske pust er ganske enkelt fortryllende. Det er ren salighed på en varm sommerdag serveret med masser af is og en håndful friske mynteblade. Jeg har en sød tand og laver den som regel til den søde side, men du kan dosere sukkeret, akkurat som du vil, og i øvrigt også med succes erstatte rørsukker med honning, agavesirup, stevia eller andet. Den søde smag bliver forskellig alt efter, hvad du bruger, men prøver du at undgå ren sukker, er det bestemt et forsøg værd.

Giver ca. 1,5 liter færdigblandet ginger ale

Sådan gør du

Riv ingefæren på den fine side af et rivejern, og pres saften fra citroner og lime. Bland med sukker og mynte, og lad blandingen stå til, sukkeret opløses, og rør i det en gang imellem. Blandingsforholdet er 1:4 med vand eller danskvand. Server med masser af isklumper og NYD!

Læs også: Appelsinjuice med granatæblesaft

Læs også: Lemonade med hindbær & citron

Læs også: Grøn powerjuice

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt