Hvid varm chokolade med mokka & orange

Fløjlsblød hvid chokolade drik med en generøs skefuld mokkaskum. Mums! Til 4 personer. Sådan gør du. Varm mælken op med vaniljestangen og kaffebønner til den er lige under kogepunktet. Sluk for varmen og lad mælken stå et kvarters tid og trække smag. Hak den hvide chokolade fint og tilsæt til mælken, varm forsigtigt op under omrøring uden at lade mælke komme i kog. Pisk fløden til blødt skum og vend espressopulveret i. Server den hvide chokolade rygende varm med en skefuld mokkaskum.
Ingredienser

8 dl Gyrup gårdmælk

1 tsk. hele kaffebønner

1 vaniljestang flækket på langs

1 knsp salt

150 g hvid chokolade

4 dl piskefløde

1 tsk. espressopulver

 

Fløjlsblød hvid chokolade drik med en generøs skefuld mokkaskum. Mums! 

Til 4 personer.

Sådan gør du

Varm mælken op med vaniljestangen og kaffebønner til den er lige under kogepunktet. Sluk for varmen og lad mælken stå et kvarters tid og trække smag. Hak den hvide chokolade fint og tilsæt mælken, varm forsigtigt op under omrøring uden at lade mælken komme i kog. Pisk fløden til blødt skum og vend espressopulveret i. Server den hvide chokolade rygende varm med en skefuld mokkaskum.

Læs også: Klassisk varm chokolade

Læs også: Lys drikke-chokolade med kardemomme & orange

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har