Klassisk varm chokolade

Den ultimative hyggedrik, serveret med masser af iskold flødeskum. Til 4 personer. Sådan gør du. Varm mælken op til lige under kogepunktet med vaniljestangen, sluk for varmen og lad den trække i et kvarters tid sammen med vaniljen for at give ekstra meget smag. Tilsæt chokolade, kakaopulver og salt og smag til med sukker. Det kan være den skal have lidt mere, det kan være den skal have lidt mindre. Det kommer an på både smag, og hvor kraftig den mørke chokolade er. Server med masser af kold letpisket flødeskum og et drys kakaopulver på toppen.
Ingredienser

1 liter Gyrup gårdmælk

2 spsk rørsukker

1 vaniljestang flækket på langs

150 g mørk chokolade

1 spsk. usødet kakaopulver, kan undlades hvis man synes den bliver for kraftig

1 knsp. Salt

4-5 dl piskefløde

 

Den ultimative hyggedrik, serveret med masser af iskold flødeskum.

Til 4 personer

Sådan gør du

Varm mælken op til lige under kogepunktet med vaniljestangen, sluk for varmen og lad den trække i et kvarters tid sammen med vaniljen for at give ekstra meget smag. Tilsæt chokolade, kakaopulver og salt og smag til med sukker. Det kan være den skal have lidt mere, det kan være den skal have lidt mindre. Det kommer an på både smag, og hvor kraftig den mørke chokolade er. Server med masser af kold letpisket flødeskum og et drys kakaopulver på toppen. 

Læs også: Hvid varm chokolade med mokka & orange

Læs også: Lys drikke-chokolade med kardemomme & orange

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og