Varm chokolade på 3 måder

Der er få drikke, der på samme måde som varm chokolade indikerer hygge, tæpper, putten-sig-i-sofaen, hjemlighed og bare ren og skær nydelse. Den der bløde, søde, flydende forkælelse i en kop – det er dejligt. I sommer var min datter på besøg på Hansens Isfabrik, hvor de besøgende blandt andet så og smagte på de forskellige udvalgte råvarer, som Hansens Is producerer deres is med.

Der er få drikke, der på samme måde som varm chokolade indikerer hygge, tæpper, putten-sig-i-sofaen, hjemlighed og bare ren og skær nydelse. Den der bløde, søde, flydende forkælelse i en kop – det er dejligt.

LÆS OGSÅ: Varm chokolade-kit

I sommer var min datter på besøg på Hansens Isfabrik, hvor de besøgende blandt andet så og smagte på de forskellige udvalgte råvarer, som Hansens Is producerer deres is med. En af de ting de smagte var helt frisk mælk. Alle fik en flaske sødmælk med hjem, pivfrisk fra koen, og hvilken mælk. Den smagte vidunderligt cremet, sødmefuldt med noter af vanilje og frisk hasselnød. Den var så lækker og den fik mig til at gå på udkig efter en tilsvarende velsmagende mælk i butikkernes kølemontre, når nu man hverken har gård eller ko lige rundt om hjørnet. Jeg fandt min favorit, som jeg altså er nødt til at slå et slag for her; Gårdmælk fra Gyrup. Den er det tætteste jeg har kunne komme på en mælk, som smager næsten som den min datter kom hjem med. Den er blød og lækker og har en vidunderlig cremethed over sig, næsten som fløde, bare uden fedtprocenten og uden at være ”for meget”. Jeg synes den passer fantastisk godt til varm chokolade, hvor den giver den helt rigtige konsistens, men også i en kop chai eller ”bare” i en kop sort te er den så god!

LÆS OGSÅ: Københavns 3 bedste varme chokolader

Nedenfor får i tre opskrifter på tre forskellige kopper varm og cremet chokolade:

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være