Christiane: Mine yndlingsdrinks til weekenden

Christiane: Mine yndlingsdrinks til weekenden
Først og fremmest bryder jeg mig ikke om hverken gin eller tequila, så derfor er det meget naturligt at ingen af mine yndlingsdrinks indeholder dette. Jeg syntes cocktails skal nydes, ikke tylles eller bundes. Cocktails er ikke en fuldemandsdrik, men noget man kan nyde før en middag, til en sammenkomst eller efter en middag. Når det går hen og bliver en fest, erstatter jeg cocktails med drinks og vand selvfølgelig - husk at drikke vand (og spise chips, shawarma og pizza) når der bliver indtaget alkohol.

Først og fremmest bryder jeg mig ikke om hverken gin eller tequila, så derfor er det meget naturligt at ingen af mine yndlingsdrinks indeholder dette.

Jeg syntes cocktails skal nydes, ikke tylles eller bundes. Cocktails er ikke en fuldemandsdrik, men noget man kan nyde før en middag, til en sammenkomst eller efter en middag. Når det går hen og bliver en fest, erstatter jeg cocktails med drinks og vand selvfølgelig –  husk at drikke vand (og spise chips, shawarma og pizza), når der bliver indtaget alkohol.

LÆS OGSÅ: Tre lækre drinks til din weekend

 

Her er mine 4 yndlingscocktails:

 

Espresso Martini

Denne cocktail er perfekt inden en middag eller til en stille og rolig aften hvor man blot skal ud og nyde en drink med en veninde eller sin bedre halvdel. Den er smuk og maskulin i udtrykket, men stadig feminin – serveret i det trekantede cocktailglas.

Ingredienser:

3 cl Kahlua
2 cl vodka
1 shot friskbrygget espresso

Sådan gør du:

Hæld isterninger i en shaker, og tilsæt herefter Kahlua, vodka og espresso

Ryst shakeren grundigt, og hæld cocktailen op i et martiniglas

Som lidt ekstra kan du toppe cocktailen med kaffebønner eller revet chokolade.Ginger passion

Først var jeg hooked på Cosmopolitans; dette gælder nok for mig og alle andre piger der savlede til Sex and The City og deres New York social life. Men en dag fik jeg lidt for mange Cosmopolitans – fik en lettere alkohol forgiftning og har ikke været helt så begejstret for dem siden. Dog er Ginger Passion en perfekt substitut. Perfekt efter en middag eller som en velkomstdrink.

Ingredienser:

Lys rom
Danskvand
Frisk mynte
Citronskiver
Ingefær og passionsfrugt sirup:
200 g sukker
500 ml vand
1 stk. ingefærskive (ca. 5 cm)
10 passionsfrugter
2 citroner

Sådan gør du:

Bring sukker og vand i kog i en lille gryde for at lave siruppen

Når sukkeret er opløst, tilsættes frugtkød og kerner fra passionsfrugterne, ingefær og citronsaft og – skal

Dernæst fjernes det fra varmen og siruppen køles af

Ved servering, hældes lidt af siruppen i et glas fyldt med is og derefter tilføjes lys rom og danskvand

Tilsæt herefter lidt mynte og citron for den gode smagSkinny Bitch med lime og agurk strimler

Nu er vi i drink-party kategorien. Dette er IKKE en cocktail.

Der er tre ting der kom ud af det blå indenfor de sidste par år: skyr, pulled pork og Skinny Bitch. Hvor kom det fra? Man kan ikke sætte sig ned og finde den forhandler eller det reklamebureau der gjorde dette til en succes – pludselig var det der bare – overalt. Skinny Bitch er frisk og uden sukkeret fra sodavand. De smager ikke godt lunkne eller hvis brusen er gået ud af danskvandet – de skal nydes iskolde og gerne med agurken i strimler og lime – ikke citron. Tip: laver du dem selv så brug din kartoffelskræller til agurken for at få den i strimler.

Ingredienser:

Danskvand
Vodka
Lime
Agurk

Sådan gør du:

Fyld glasset op med isterninger og tilsæt den ønskede mængde vodka og danskvand i glasset

Skær agurk i strimler og kom i glasset

Limen skæres i både og saften presses i efter egen smag

 

Pink champagne med granatæble

Jeg er en sucker for præsentation – jeg elsker de trekantede cocktailglas, vintage whiskyglas og champagneglas (jeg samler faktisk på antikke krystal champagneglas). Jeg er meget æstetisk bevidst når det kommer til cocktails – måske fordi det jo ikke er meningen, at de skal hældes ned, men derimod nydes – så må de gerne være både en fryd for øjet og smagsløgene. Pink Champagne er en klassiker og pulpen fra granatæblet sætter det endelige æstetiske touch.

Ingredienser:

Modne granatæbler
Pink champagne

Sådan gør du:

Hæld champagnen på de ønskede glas

Tilsæt pulp og kerner fra granatæblerne

xxx
Christiane

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være