Juice er det nye

Juice anno 2014 er ikke bare juice. Dagene hvor valget stod mellem appelsin- og æblejuice når man stod ved kølemontren i supermarkedet er virkelig talte. Efterhånden har alle mindre supermarkeder mindst fem forskellige juice stående – alt fra gulerod til rød grape, og de større og mere velassorterede supermarkeder har ofte mange flere. En god juicemaskine, som kan presse saften fra hele frugter og grøntsager fås til under tusind kr. og vi juicer som aldrig før. Selv Noma, som jo nok må siges at være temmelig toneangivende på den kulinariske front, har lavet en juicemenu som et alternativ til den klassiske vinmenu. Senest har Aarstiderne arrangeret DM i juice hvor særligt udvalgte juice-entusiaster konkurrerede om at lave Danmarks lækreste juice inden for tre forskellige kategorier. Så, ja, juice er super hot, super lækkert og ikke mindst super sundt! Altså, win-win på både sundheds- og smagsfronten. Spørger man kokken Louisa Lorang så undgår hun for alt i verden diverse slankekure, men tager gerne en halv eller hel juicedag når kroppen trænger til at holde fri fra kød, sukker, mel og vin mm. – om ikke andet så bare for en kort stund. Louisa har lavet den skønne og inspirerende bog ”Juice & Co”, der byder på delikate og læskende juicer, lækre smoothies, smagfulde shakes og sunde ‘juicepops’, som kan booste din energi og give dig et skønt skud vitaminer. Vi bringer her et lille uddrag med de læskende lækkerier. Se med og bliv inspireret!

Spinatshake

Rødbede klassisk

Persille power

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være