Drikkevarer

Citron-vanilje snaps med hyldeblomst

Citron-vanilje snaps med hyldeblomst
Ingredienser

2 cl snaps per glas

isklumper

et lille skvært hyldeblomst-ekstrakt, smag dig frem hvor sød du vil have den

danskvand eller vand

isklumper

Dejlig, syrlig, let sød og super frisk. En skøn og nem sommerdrink, som ikke kan andet end at blive et hit. Husk at citronsnapsen bliver mere intens efterhånden, så kan den nå at stå en 14 dages tid, er det optimalt. Derefter skal den bare have lov at trække videre. Tilsæt gerne ekstra snaps til efterhånden som du bruger af den. Jeg tilsætter 1 hel citron og en halv vaniljestang til en Aalborg Basis. Hvis du prikker citronen i skallen med en gaffel eller en kødnål, så får du hurtigere smagen af citrus i snapsen.

Giver 4 glas.

Sådan gør du

Bland alle ingredienserne sammen, server og nyd på en varm sommerdag.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *