Behind the Scenes: Team ChriChri’s sommerfrokost

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi griber enhver chance for at tøsehygge, sludre og sladre, feste og danse natten lang, spise os propmætte i alt for meget lækkert mad og drikke en masse uforsvarlige drikkevarer 😉

Så da vi modtog en masse Aalborg Basis Økologiske Snaps på kontoret, valgte vi at gøre det til en hyggelig lille frokost! MEN på ChriChri redaktionen gør vi aldrig noget halvt, så vi gik all in! Vi indrømmer gerne, at vi normalt altid vil have alting så girlygirly som muligt, og flere af os var dog også en smule skeptiske angående snapsen. For en ting vi alle har tilfælles, var vores had-kærligshedsforhold til snapsen, men vi tog udfordringen op!

Du kender det helt sikkert også! Du sidder til påske- og/eller julefrokosten, og din onkel insisterer på at skåle i snaps til sildemaden, og det løber dig koldt ned ad nakken hver gang ved bare tanken, mens du forsøger at flygte ud på toilettet og gemme dig. Du vil så gerne, men hvorfor er det bare så pokkers svært at få ned???? Nu vil vi altså kunne nyde smagen af snaps – UDEN at det er hverken gammeldags eller kedeligt!

Challenge Accepted

Vi byttede altså vores sædvanlige lyserøde kærlighedsfyldte strawberry daiquiries ud med snaps! MEN vi blev utvivlsomt nødt til at gøre noget ved smagen, hvis vi skulle få snaps ned 😉 Aalborg Akvavit havde heldigvis leveret en økologisk basis gør-det-selv snaps, som man kunne tilsætte sin egen personlige smag, og vi var solgt! Idéerne fløj rundt fra skrivebord til skrivebord: chokolade, lakrids, hindbær, jordbær, appelsin – you name it!

Aalborg Basis Økologiske Snaps åbnede fuldstændigt op for vores tøsede smagsløg og gør-det-selv-univers, hvor kun fantasien sætter grænser! Vi udviklede vores helt egne feminine girly snaps uden nogen form for ekspertise what so ever. At snapsen så også er økologisk, hvilket er det nye sort, er jo bare win-win!

Sådan gør du

Basis Snapsen sælges rent på glas, så du blot skal tilsætte de ingredienser, som dine smagsløg hungrer efter og lade snapsen trække! Du skal ikke engang have fat i ekstra udstyr eller uoverskuelige mesterkokke-opskrifter – en opgave lige efter vores hoved! Hvis du eksempelvis er en ægte chokoladegris (som os), kan du tage en halv plade mørk chokolade og putte den i din basis. Skru låget på igen og stil glasset et mørkt og køligt sted, så du løbende kan smage på snapsen. Alt i alt må snapsen ikke trække længere end en uge, men ellers er det helt op til dig, hvor kraftig eller blød smagen skal føles på tungen! Når du føler, at din snaps er klar til servering, så filtrer snapsen gennem et kaffefilter i en rengjort kaffetragt og voila!

Snaps med citronsmag

Tag en halv citronskal og riv den ned i dit glas – skru låget på og lad den trække et døgn eller længere alt efter, hvor vild du er med citron. Hæld snapsen op i et cocktailglas og tilføj danskvand og citronskiver på toppen!

Snaps med chokolade- og orangesmag

Dette blev vores bud på en ny version af en halv Irish Coffee og en halv snaps! Tag en halv plade mørk chokolade (vi valgte mørk chokolade med orangesmag) og put det i glasset. Tilsæt evt. lidt revet appelsinskal for at få en mere fremtrædende orangesmag. Lad snapsen trække i op til fem døgn inden servering for at få en kraftigere smag af chokolade! Servér snapsen i et cocktailglas med kaffe og tilføj flødeskum på toppen!

Snaps med rålakrids og hindbær

Redaktionens ultimative favorit! Skru låget af dit Aalborg Basis Snapseglas og tilsæt rålakrids og frysetørrede hindbær, og sæt den så til at trække. Servér den ultimative tøsedrink tilsat hindbærsaft og en lakridspibe på toppen! Så bliver det vist ikke mere Instagram-venligt – you’re welcome! 😉

Problem solved

Okay… Måske opfandt vi ikke ligefrem den dybe tallerken, da vi valgte at lave en snaps med lakridspulver og hindbærsmag! Men det var altså vigtigt at have en smagsvariant i baghånden, hvis nu det hele bare gik galt 😉 Det gjorde det heldigvis ikke, og alle tre smagsvarianter blev en kæmpe succes – mildt sagt!Det lykkedes os at lave tre hit, som vi ikke kan vente med at servere derhjemme. Vi håber på at kunne rekruttere flere veninder til Team Snaps!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er