Rabarber-vanilje snaps

Ingredienser

2 cl rabarbersnaps til hver

1 citron

danskvand

isklumper

Endnu noget der nemt kan blive en klassiker. De friske rabarber giver den skønneste sommerlige smag til snapsen og vaniljen er prikken over i’et. Jeg tilsætter sukker til denne snaps, fordi jeg synes det klæder rabarberne at blive sødet en smule. Du skal simpelthen bare bruge ca 300 g rabarber og 75 g sukker. Skær rabarberne i skiver, drys med sukkeret og lad det råmarinere indtil sukkeret er helt opløst. Det tager en dags tid. Hæld blandingen over en Aalborg Basis snaps og lad den trækker i mindst et par dage, og så fremefter. Smagen og duften af rabarber vil ret hurtigt være fremtrædende. Den behøver ikke andet en isklumper og danskvand, de små granatæblekerner er dejlige, knasende og gode, men ikke nødvendige.

Giver 4 glas.

Sådan gør du

Bland alle ingredienserne sammen og nyd. Hvis du vil have en lidt kraftigere cocktail, så erstat halvdelen af danskvandet med en halvtør mousserende vin, så får du bobler i både mund og mave. En perfekt party-cocktail.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet