Sund power shake med havtorn

Ingredienser

1 1/2 dl frosne havtorn

1 mango uden skræl

1 1/2 dl light kokosmælk, alternativt kan bruges rismælk med kokossmag

2 passionsfrugter

3 spsk skyr

2 strøgne spsk. proteinpulver af god kvalitet

1/2 tsk. vaniljepulver

8 isklumper

Som navnet antyder, er denne shake en rigtig energibooster, som tilmed smager helt vildt godt! Den der kombination af havtornens syrlige aromatiske smag, kombineret med mango, passionsfrugt og kokos, er simpelthen forrygende. Som en læskende cremet og frisk milkshake. Sådan smager den faktisk. Jeg bruger frosne havtornbær fra velassorterede supermarkeder, det er supernemt.

Giver 2 shakes.

Sådan gør du

Blend alle ingredienserne sammen til en cremet, skummende og lækker shake. Det er supergodt efter træning, som en hurtig morgenmad eller bare som en kølig og god drink på en lun dag.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har