Lækker nyhed til dig, der elsker Baileys

Baileys.. Well, yes please!! Vi må nok indrømme, at vi har en stor kærlighed for Baileys. Mmmmh, et glas lækker kold Baileys. Hvad siger du? Det er ikke helt dumt, vel!?

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet koldskål

For ikke så længe siden kom Bailey med en endnu en lækker nyhed, nemlig Baileys Almande. Med veganerbølgen, der er over os, er denne Baileys Almande – lavet på mandelmælk – den perfekte drik til dette. Den har en let og lækker smag, men selvfølgelig også en gennemtrængende klassisk Baileys smag – og, så er flasken bare SÅÅÅ pæn!! Prøv lige at se på billederne engang.  

Du må simpelthen prøve den. Den er lige en tand mere feminin, hvilket vi tænker er helt perfekt. Right? 😉 Sammen med Granola har Bailys udarbejdet to lækre opskrifter på drinks med den nye Bailys, og de ser fantastiske ud!

BAILEYS ALMANDE BERRY TREAT 

Glas: Martini glas

Ingredienser

50 ml Baileys Almande 

1 skefuld frosne hindbær 

1 skefuld jordbær 

2 små stykker mørk chokolade 

50 ml usødet mandelmælk 

1 håndfuld pistacienødder 

Sådan gør du

Put alle ingredienserne i en blender og mix til det har en ensartet struktur. Fyld op i et martiniglas og pynt med pistacienødder. 

BAILEYS ALMANDE SUPER INDULGENCE 

Glas: Coupe glas 

Ingredienser

50 ml Baileys Almande 

30 ml Mozart Black 

1 shot espresso 

1 stykke frisk rød chili 

Sådan gør du

Knus 3-4 små stykker chili og put i en cocktail shaker. Tilsæt Baileys Almande, Mozart Black og espresso. Fyld cocktailshakeren med is. Shake og filtrer. Fyld i glas og pynt med chili. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide