45 ml Ron Zacapa 23
15 ml hvid Belsazar infuseret med grannåle (eller anden hvid vermouth)
25 ml mezcal
25 ml ahornsirup infuseret med grannåle
Lidt grannåle til pynt
Isterninger
SÅDAN GØR DU
1.Du starter med at infusere din Belsazar vermouth ved at komme 50 gram grannåle i 300 milliliter Belsazar Dry og lade det trække i 45 minutter.
2. Din ahornsirup laver du ved at reducere den til ¼ sammen med grannåle og lidt salt. Det gør du ved at lade den koge ind i cirka 8 minutter i en lille gryde.
3. Kom nu alle ingredienserne i den ene del af en shaker med is, og bland cocktailen ved at hælde den fra den ene del af shakeren til den anden. Dette kaldes at ”kaste sin cocktail”, fordi du simpelthen kaster din cocktail fra den ene del af shakeren til den anden.
4. Hæld til sidst drinken i en et cocktail-glas med masser af isterninger, og anret med en dusk grannåle på toppen, som du kort flamberer med en lighter, så det ryger og dufter ved servering.