[single_post_category_name]

4 nemme og klassiske cocktails til din sommer

Reklame fordi vi var inviteret

For nyligt var ChriChri inviteret til Paris sammen med Cointreau for at opleve cocktail-kulturen i byernes by, og det gik ikke stille for sig. Vi fik smagt en masse lækre cocktails, og vi lærte endda at lave et par stykke af dem af den allerdygtigste bartender Rasmus Christensen, som var med os i Paris. Han er en af ejerne bag cocktail- og spisestedet Sidecar på Nørrebro, og netop Sidecar er da også navnet på den første cocktail, vi vil præsentere dig for. For hvis VI kan lære at mixe cocktails, så kan du også 😉

Her kommer 4 favoritter, som du nemt kan lave og servere for dine venner og familie – som en ægte pro!

Sidecar

Ingredienser

3 cl cognac

3 cl Cointreau

3 cl friskpresset citronsaft

Sådan gør du

Det hele shakes med en masse isterninger og serveres straight up i et cocktailglas, som du forinden har kølet af med isen. Pynt evt. med et citron-twist, og lad olierne fra citronskallen komme til sin ret.

 

Cosmopolitan

Ingredienser

4 cl vodka

2 cl Cointreau

4 cl tranebærjuice

2 cl friskpresset limesaft

1 stk. revet appelsinskal

Sådan gør du

Shake alle ingredienserne med en masse isterninger, og si indholdet i et koldt cocktailglas. Vrid appelsinskallen ud over drinken, så olierne lægger sig på overfladen. Server og nyd – den er jo SÅ god!

 

White lady

Ingredienser

4 cl gin

2 cl Cointreau

2 cl friskpresset citronsaft

2 cl æggehvide

Sådan gør du

Shake alle ingredienserne med en masse isterninger, og si indholdet i et koldt cocktailglas.

 

Magarita

Ingredienser

5 cl tequila

3 cl Cointreau

3 cl friskpresset limesaft

1,5 cl sukkersirup

Evt. salt

Sådan gør du

Shake alle ingredienserne med en masse isterninger, og si indholdet i et koldt cocktailglas. Hvis du godt kan lide det salt, så prøv at køre lime på glassets kant forinden, og dyp det i salt, så glasset får en saltkant. Alternativt kan du tilsætte et nip salt, inden du shaker indholdet.

 

Velbekomme, ladies – og skål 😉

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide