Reklame fordi vi var inviteret
For nyligt var ChriChri inviteret til Paris sammen med Cointreau for at opleve cocktail-kulturen i byernes by, og det gik ikke stille for sig. Vi fik smagt en masse lækre cocktails, og vi lærte endda at lave et par stykke af dem af den allerdygtigste bartender Rasmus Christensen, som var med os i Paris. Han er en af ejerne bag cocktail- og spisestedet Sidecar på Nørrebro, og netop Sidecar er da også navnet på den første cocktail, vi vil præsentere dig for. For hvis VI kan lære at mixe cocktails, så kan du også 😉
Her kommer 4 favoritter, som du nemt kan lave og servere for dine venner og familie – som en ægte pro!
Sidecar
Ingredienser
3 cl cognac
3 cl Cointreau
3 cl friskpresset citronsaft
Sådan gør du
Det hele shakes med en masse isterninger og serveres straight up i et cocktailglas, som du forinden har kølet af med isen. Pynt evt. med et citron-twist, og lad olierne fra citronskallen komme til sin ret.
Cosmopolitan
Ingredienser
4 cl vodka
2 cl Cointreau
4 cl tranebærjuice
2 cl friskpresset limesaft
1 stk. revet appelsinskal
Sådan gør du
Shake alle ingredienserne med en masse isterninger, og si indholdet i et koldt cocktailglas. Vrid appelsinskallen ud over drinken, så olierne lægger sig på overfladen. Server og nyd – den er jo SÅ god!
White lady
Ingredienser
4 cl gin
2 cl Cointreau
2 cl friskpresset citronsaft
2 cl æggehvide
Sådan gør du
Shake alle ingredienserne med en masse isterninger, og si indholdet i et koldt cocktailglas.
Magarita
Ingredienser
5 cl tequila
3 cl Cointreau
3 cl friskpresset limesaft
1,5 cl sukkersirup
Evt. salt
Sådan gør du
Shake alle ingredienserne med en masse isterninger, og si indholdet i et koldt cocktailglas. Hvis du godt kan lide det salt, så prøv at køre lime på glassets kant forinden, og dyp det i salt, så glasset får en saltkant. Alternativt kan du tilsætte et nip salt, inden du shaker indholdet.