Drikkevarer

Sidecar: Den ultimative cocktail indeholder…

artiklen indeholder reklamer links
Ingredienser

3 cl. Cointreau

3 cl. Cognac

3 cl. Citronjuice

.. faktisk kun 3 elementer, i følge cognac-ambassadør Maxime Pulci. Vi har på ChriChri-redaktionen haft fornøjelsen af at lave vores egne cocktails sammen med Rémy Martin-ambassadøren, og vi synes at resultatet blev så godt, at I ikke skal snydes for den simple men lækre opskrift!

Sidecar’en er en klassikkerne, der har sin oprindelse i tiden omkring 1. verdenskrigs afslutning. Der er ikke meget hokus pokus over navnet, da dette i al sin enkelhed refererer til den sidevogn, der kan ses på motorcykler. Cocktailen er der heller ikke det store hokus pokus over, da den netop består af blot tre ingredienser – men åh hvilke ingredienser! Cointreau, cognac og citronjuice i kombination er den LÆKRESTE cocktail! Så hvis det er længe siden, du har smagt sådan en sag, er det bare igang med mixeren og målebægeret. You are in for a treat!

SÅDAN GØR DU:

Hæld alle ingredienser i en shaker med rigeligt is og ryst i cirka 10 sekunder. Si blandingen over et afkølet cocktailglas og servér med et stykke revet appelsinskal.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *