Sidecar: Den ultimative cocktail indeholder…

Ingredienser

3 cl. Cointreau

3 cl. Cognac

3 cl. Citronjuice

.. faktisk kun 3 elementer, i følge cognac-ambassadør Maxime Pulci. Vi har på ChriChri-redaktionen haft fornøjelsen af at lave vores egne cocktails sammen med Rémy Martin-ambassadøren, og vi synes at resultatet blev så godt, at I ikke skal snydes for den simple men lækre opskrift!

Sidecar’en er en klassikkerne, der har sin oprindelse i tiden omkring 1. verdenskrigs afslutning. Der er ikke meget hokus pokus over navnet, da dette i al sin enkelhed refererer til den sidevogn, der kan ses på motorcykler. Cocktailen er der heller ikke det store hokus pokus over, da den netop består af blot tre ingredienser – men åh hvilke ingredienser! Cointreau, cognac og citronjuice i kombination er den LÆKRESTE cocktail! Så hvis det er længe siden, du har smagt sådan en sag, er det bare igang med mixeren og målebægeret. You are in for a treat!

SÅDAN GØR DU:

Hæld alle ingredienser i en shaker med rigeligt is og ryst i cirka 10 sekunder. Si blandingen over et afkølet cocktailglas og servér med et stykke revet appelsinskal.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet