[single_post_category_name]

Dalgona kaffe: uden mælk!

Måske du allerede har set vores opskrift på den trendy Dalgona kaffe? Og er du blevet afhængig? Så kan vi glæde dig med en ny variation af den koreanske kaffedrik! Denne udgave er til dig der elsker plantebaserede drikke eller helst skal undgå mælkeprodukter!

Sådan gør du:

  1. Tilføj nescafe, sukker og det varme vand i en skål. Pisk med en elektrisk håndmixer til du får en lysebrun, fluffy masse med en tekstur a la flødeskum.
  2. Du kan enten vælge at varme din havredrik eller bruge den kold og tilføje isterninger. Fordel herefter havredrikken i to forskellige glas og brug derefter en ske til at komme kaffemiksturen ovenpå.

Mere skal der ikke til og du har lige lavet din egen dairy-free Dalgona kaffe!
Velbekomme! <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide