[single_post_category_name]

Disse drinks skal du servere i julen

Denne artikel indeholder annonceret indhold.
Der er ingen vej udenom. Heldigvis! December er i fuld sving, og i den kommende tid sniger julen sig langsomt ind på os. Det betyder for de fleste, at hyggen flytter ind omkring middagsbordet med gode venner og familie – allerhelst med en knitrende pejs i baggrunden og
juleklassikere på anlægget.

Det ligger i tiden at have fokus på det gode værtskab. Og det passer på alle måder ind i Tanquerays historie, der er bygget op omkring stil og traditioner, som går mere end 200 år tilbage i tiden. Det gode værtskab er uden tvivl kommet for at blive, og højtiden gør det ikke mindre relevant. Derfor har den danske World Class-bartender Mathias Broksø sammensat tre forskellige højtidscocktails, du kan servere før eller efter julefrokosten eller middagen. Eller som en lille forfriskning, når gæsterne kommer nytårsaften. Der er tænkt på alle i selskabet – også dem, der af den ene eller anden årsag gerne vil holde lidt igen med procenterne.

0.0 Southside er en 100% alkoholfri cocktail inspireret af den friske gin-klassiker, Souhtside. Få opskriften HER.

Infinity G/T er tænkt som en moderne og up graded gin & tonic, der benytter sig af hverdagsrester for at minimere madspildet i køkkenet. Få opskriften HER.

Fruit Basket Martini er et luksuriøst, underspillet og frugtagtigt bud på den evigt klassiske Martini. Få opskriften HER.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide