Skøn julet Irish Coffee

Ingredienser

(2 personer)

2 spk brun farin

2 tsk ahornsirup

1 knivspids revet Tonkabønne

8 cl Tullamore D.E.W.

20 cl stærk kaffe

4 tsk. letpisket flødeskum

Kanel

Brunkager

Sådan gør du:

  • Start med at lave en sukkerblanding ved at blande farin, ahornsirup og den revede tonkabønne sammen. Tilsæt evt. en smule Tullamore D.E.W. for at gøre den flydende.
  • Opvarm et Irish Coffee glas ved at fylde det med varmt vand, som hældes ud igen
  • Hæld 4 cl Tullamore D.E.W. i glasset
  • Tilsæt en spiseskefuld sukkerblanding og top med kaffe. Rør rundt til sukkeret er opløst i blandingen.
  • Hæld forsigtigt koldt, letpisket flødeskum i glasset over bagsiden af en ske, så det flyder ovenpå.
  • Pynt med kanel og knuste brunkager

Tip: Rør ikke rundt i drinken. Den bedste smag og duftoplevelse fås ved at drikke den varme drink gennem det kolde flødeskum.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og