Ingredienser
(2 personer)
2 spk brun farin
2 tsk ahornsirup
1 knivspids revet Tonkabønne
8 cl Tullamore D.E.W.
20 cl stærk kaffe
4 tsk. letpisket flødeskum
Kanel
Brunkager
Sådan gør du:
- Start med at lave en sukkerblanding ved at blande farin, ahornsirup og den revede tonkabønne sammen. Tilsæt evt. en smule Tullamore D.E.W. for at gøre den flydende.
- Opvarm et Irish Coffee glas ved at fylde det med varmt vand, som hældes ud igen
- Hæld 4 cl Tullamore D.E.W. i glasset
- Tilsæt en spiseskefuld sukkerblanding og top med kaffe. Rør rundt til sukkeret er opløst i blandingen.
- Hæld forsigtigt koldt, letpisket flødeskum i glasset over bagsiden af en ske, så det flyder ovenpå.
- Pynt med kanel og knuste brunkager
Tip: Rør ikke rundt i drinken. Den bedste smag og duftoplevelse fås ved at drikke den varme drink gennem det kolde flødeskum.