3 klassiske dip til sommerens snacks

Der er noget virkelig rart over at spise med fingrene. Som barn var jeg altid helt nusset og snasket efter et måltid, fordi kniv og gaffel ligesom ikke rigtig rakte, der skulle hænder til. Det er en af grundene til at jeg elsker dips. Og det der med at man ikke må dobbelt-dippe, det holder ikke hos mig. Forskellige dips med en bunke sprøde grøntsagsstave er perfekt fingermad i min optik, og jo flere der er at vælge imellem, jo bedre. Her har jeg samlet tre af mine yndlinge, to absolutte klassikere og en lidt mere speciel. De er nemme at lave og holder sig fint på køl i op til to uger. I kan se mine tre favoritter nedenfor:

Der er noget virkelig rart over at spise med fingrene. Som barn var jeg altid helt nusset og snasket efter et måltid, fordi kniv og gaffel ligesom ikke rigtig rakte, der skulle hænder til. Det er en af grundene til at jeg elsker dips. Og det der med at man ikke må dobbelt-dippe, det holder ikke hos mig. Forskellige dips med en bunke sprøde grøntsagsstave er perfekt fingermad i min optik, og jo flere der er at vælge imellem, jo bedre. Her har jeg samlet tre af mine yndlinge, to absolutte klassikere og en lidt mere speciel. De er nemme at lave og holder sig fint på køl i op til to uger. I kan se mine tre favoritter nedenfor:

Humus

Tapenade

Rød peber- & valnøddepesto 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lun kartoffelsalat med asparges

Ingredienser3 spsk. eddike, gerne æbleeddike 3 spsk. sukker ¾ dl fløde 3 friske mellemstore rødløg 1 bundt danske radiser, skåret over på langs 2 spsk.