Grøn power juice

Jeg kender efterhånden en hel del som starter dagen med en hjemmeblendet/presset juice, proppet med gode grøntsager og en smule frugt, simpelthen fordi det kickstarter systemet på en fantastisk måde, og giver dig en ordentlig dosis vitaminer, mineraler, antioxifanter, fibre og fedtstoffer, alt sammen i et og samme glas.
Ingredienser

1 hel squash eller agurk

1 lille fennikel

1 æble

1 citron

2 håndfulde spinat

½ lille avocado (hvis man har 
brug for ekstra næring)

10 mandler

Isklumper

Jeg kender efterhånden en hel del som starter dagen med en hjemmeblendet/presset juice, proppet med gode grøntsager og en smule frugt, simpelthen fordi det kickstarter systemet på en fantastisk måde, og giver dig en ordentlig dosis vitaminer, mineraler, antioxifanter, fibre og fedtstoffer, alt sammen i et og samme glas. Sådan en drik kan selvfølgelig variereres i det uendelige, men vil man holde sig i det grønne hjørne, (og her mener jeg ikke farve, men mængden af grøntsager) og minimere frugtdelen, så synes jeg nogle grøntsager egner sig bedre end andre. Spinat og grønkål er gode kilder til jern og kalcium, og har en fin og mild smag som blender godt ind med andet grønt. Fennikel er, efter min mening, genial i juice, da den både tilfører sødme og lidt lakridssmag, uden at indeholde nævneværdigt frugtsukker, og indeholder godt med både A og C vitamin. Prøv det, det er virkelig godt. Agurk og squash giver en læskende, mild og frisk smag og en hel citron med skal og hele pivetøjet er en lille næringsbombe som styrker immunforsvaret, booster forbrændingen, topper på C vitaminindhold og kalcium og indeholder masser af æteriske olier som i sig selv er inflammatorisk forebyggende.

Sådan gør du

Kør de første fire ingredienser på saftpresseren og blend med de resterende ingredienser. Hvis du ikke har en saftpresser, så blend alle ingredienser på nær æblet, som du erstatter med en halv dl æblejuice. Tynd evt op med lidt vand.

Voila, green power, som holder dig mæt og sund fra morgenstunden!

Læs også: Lemonade med hindbær & citron

Læs også: Ginger ale med mynte & lime

Læs også: Appelsinjuice med granatæblesaft

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være