Pandekager til morgenmad

Ingredienser

Pandekagedej

3 store æg

3 spsk. skyr

1 strøget tsk. stødt kardemomme

½ tsk. rent vaniljepulver (uden sukker)

2 spsk. mandelmel

1 tsk kokosfibermel

1 tsk bagepulver

Smør til at stege i

 

Topping

Skyr

Friske bær

1 drys usødet lakridspulver

Evt en smule ahornsirup eller agavesirup

De her pandekager smager så super godt og er en super kilde til protein om morgenen. Nyd dem med lidt ekstra skyr, bær og måske lidt skivet frisk frugt. Man KAN dryppe med lidt agavesirup eller ahornsirup, men forsøger man at køre den helt sunde stil, så må man klare sig uden.

LÆS OGSÅ: Banan-kokosbrød

Til 2 portioner.

Sådan gør du

Pisk alle ingredienserne sammen til pandekagedejen, sørg for at bagepulveret er ordentligt rørt ud. Steg pandekagerne i smør eller uraffineret ekstra jomfru kokosolie, der går ca. 3 spsk dej til hver pandekage. Server pandekagerne med en skefuld skyr, bær og et drys lakridspulver. Det smager helt vidunderligt!

LÆS OGSÅ: Godmorgen-omelet

 

Gem

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet